Onze medewerkers

Dinkla Huizenga Makelaars o.g.

Jan Dinkla
Jan Dinkla
Na jarenlange bankervaring waarin met name het persoonlijk contact met de klant centraal stond, heb ik besloten om de overstap te maken naar mijn passie: het vormgeven van het allround totaalpakket in onroerend goed!

Met de kantoorondersteuning van echtgenote Annet Dinkla-Verspiek werd in 2007 voor het eigen ondernemerschap
gekozen onder de naam: Dinkla Huizenga Makelaars.
Annet Dinkla
Annet Dinkla
In 2007 heb ik samen met mijn man de keuze gemaakt om het makelaarskantoor, DHM makelaars over te nemen. Het was een grote stap, maar ik ben blij dat wij de keuze hebben gemaakt.

Inmiddels zijn Jan en Jeroen in de buitendienst en ik zorg ervoor dat alles op het makelaarskantoor in goede banen wordt geleid.
Jeroen Dinkla
Jeroen Dinkla
Sinds 2012 ben ik bij Dinkla Huizenga Makelaars in dienst. Ik ben begonnen als administratief medewerker voor 2 dagen in de week. Langzamerhand ontstond er meer binding met het kantoor en ben ik de opleiding voor assistent makelaar gaan volgen.

In 2016 heb ik het diploma voor assistent makelaar behaald en kon ik eindelijk de buitendienst in. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding voor kandidaat makelaar zodat ik meer taken zelfstandig kan uitvoeren en onze klanten kan begeleiden met de verkoop of aankoop van de woning.