Verkoop

De verkoop van je woning

Je wilt je huis verkopen, en dan het liefst voor een goede prijs. Maar wat is een goede vraagprijs en hoe bereik je geïnteresseerde kopers? Het ontbreekt jou waarschijnlijk aan de juiste kennis en ervaring, terwijl de verkoop van huizen ons dagelijks werk is. Kies daarom voor Dinkla Huizenga Makelaars als jouw verkoopmakelaar. Want jouw huis is bij ons in vertrouwde en deskundige handen.
 

Verkoop je huis snel en voor de juiste prijs Wij kennen de markt in Peize en omstreken als geen ander en gebruiken een uitgebreid pakket aan middelen om jouw huis goed onder de aandacht te brengen. Daardoor profiteer je bij de verkoop van veel voordelen.
 

  •  Optimale presentatie voor een snelle verkoop. We presenteren jouw woning optimaal op Funda met goede (360°) foto’s, 2D- en 3D-plattegronden en een video, want op Funda begint de zoektocht van kopers.
  • Het beste resultaat. Wij zorgen ervoor dat jouw woning onder de aandacht komt bij een grote groep potentiële kopers. Verder zetten we onze ruime kennis en ervaring graag in voor het behalen van het beste resultaat voor jou!
  • Duidelijkheid en zekerheid. Duidelijke communicatie geeft rust en vertrouwen. Daarom nemen we vooraf het hele verkooptraject rustig met je door. Tussentijds houden we je van alle ontwikkelingen goed op de hoogte via jouw persoonlijk online woondossier.

Maak een afspraak Wil je meer weten over de verkoop van je woning? Maak een vrijblijvende afspraak, wij behartigen graag jouw belangen.

 

 

Neem contact met ons op

Klik hier wanneer u vragen heeft over
het verkopen/aankopen van een woning.

Woning van de maand