Taxatie

Weten wat je huis waard is

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wilt weten wat je huis waard is, of waarom je een officieel taxatierapport nodig hebt. Heb je plannen om je huis te verkopen en eventueel een ander huis te kopen, dan is een indicatie van de waarde van je huidige woning voldoende om plannen te kunnen maken. Deze waardebepaling nemen we standaard mee in het verkoopadviesgesprek.


Objectief en betrouwbaar taxatierapport

Voor de (her)financiering van je woning eist de bank een taxatierapport dat is opgesteld door een gecertificeerde taxateur. Daarnaast wordt er ook bij echtscheidingen, overlijden of voor het bepalen van de huurwaarde een taxatierapport gevraagd.
Banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen bepalen hun oordeel op basis van dit taxatierapport. Daarom is het belangrijk dat je taxatierapport, gedegen en goed onderbouwd is. Wij zijn aangesloten bij de Taxateurs Unie en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en met onze uitgebreide kennis en nauwgezette manier van beoordelen zorgen we voor een betrouwbaar en objectief taxatierapport.

Vraag hier jouw onafhankelijke taxatierapport aan.


Maak een afspraak

Heb je een onafhankelijk taxatierapport nodig of wil je graag een waardebepaling om verdere plannen te kunnen maken? Neem dan contact met ons op.
 

Neem contact met ons op!

Klik hier wanneer u vragen heeft over
het taxeren van een woning.

Woning van de maand