Aankoop

Samen vinden we je droomhuis


Een huis kopen is vaak een leuke zoektocht naar het perfecte huis, maar het is ook een grote en ingrijpende aankoop. Je wilt er dus zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Hoe weet je wat de echte waarde van het huis is en hoe kom je aan betrouwbare informatie over het huis? Met onze kennis en ervaring helpen wij je graag. Begeleiding van A tot Z Samen kijken we eerst naar je (woon)wensen en eisen. Wat kun je aan de woning besteden, hoe zou je willen wonen en wat heb je minimaal nodig? Wij begeleiden je van het allereerste begin tot en met de juridische overdracht en levering bij de notaris. Dat biedt jou veel voordelen.
Je vindt makkelijker jouw droomhuis
  • Wij kennen de woningmarkt als geen ander en combineren dat met jouw woonwensen.
    Is er een match, dan ontvang je van ons informatie over de woning. Wil je een woning bezichtigen, dan maak je hierop meer kans als wij als makelaar de afspraak voor je maken.
  • Zekerheid en vertrouwen
    Wij hebben verstand van juridische en bouwtechnische zaken en kennis van de wet- en regelgeving. Dat geeft je bij de bezichtiging een reëel beeld van de woning, waardoor je weloverwogen en vol vertrouwen een besluit kunt nemen.
  • Het beste resultaat
    De verkoop van huizen is ons dagelijks werk. Wij weten dus hoe onderhandelings-gesprekken gevoerd moeten worden en houden ons hoofd koel en helder. Daarmee behalen we voor jou de beste prijs en goede voorwaarden.

Maak een vrijblijvende afspraak om de aankoopmogelijkheden te bespreken. Samen vinden we je droomhuis!

Neem contact met ons op!

Klik hier wanneer u vragen heeft over
het verkopen/aankopen van een woning.

Woning van de maand