Nieuwbouw

   
Kerkstraat 7 C 9321 HA Peize

* VRIJSTAANDE NIEUWBOUWWONING * NAAR EIGEN WENS IN TE VULLEN MET MOGELIJKHEID VOOR O.A. SLAPEN EN BADEN BENEDEN * PRACHTIGE SFEERVOLLE INBREIDINGSLOCATIE IN HET GEZELLIGE CENTRUM VAN PEIZE * 15 AUTOMINUTEN VAN DE STAD * VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND

DE WONING (kavelnummer 3)
Deze mooie vrijstaande woning kunt u helemaal nog naar eigen wens invullen. Keuken, sanitair, tegelwerk, wand- en vloerafwerking, u heeft het nog voor het kiezen. Wilt u slapen beneden of nog een erker aan de zijkant, heeft u aan 2 slaapkamers boven voldoende? Vele uitbreidingen en aanpassingen zijn mogelijk. En dat allemaal op een uniek plekje middenin het centrum van Peize, waar vroeger de lagere school stond. Alle voorzieningen dicht in de buurt en omgeven door karakteristieke elementen.

INDELING VAN DE WONING:
Een U-vormige plattegrond met aan de voorzijde een mooie erker. De woonkamer aan de voorkant en de keuken aan de achterkant. In de achtergevel 2 openslaande deuren zodat je zo de achtertuin in kan lopen. Een aangebouwde stenen garage en optioneel een bijkeuken en/of slaap- en badkamer beneden. In de ruime entree is de toiletruimte, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Op deze verdieping 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, 2e toilet, douchehoek en wastafel en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.
De tweede verdieping is bereikbaar met een vlizotrap waar de technische installaties opgesteld staan.

EEN AANTAL KENMERKEN VAN DE WONING EN KAVEL:
* bouw: nieuwbouw
* verwachte realisatie: 2019
* kaveloppervlakte: ca. 430 m2
* woonoppervlakte: ca. 132 m2
* overige inpandige ruimte: ca. 19 m2 (garage) en ca. 15 m2 (zolder)
* inhoud: ca. 600 m3 (inclusief 60 m3 voor de garage)

* inclusief aangebouwde garage
* 3 slaapkamersen badkamer op de eerste verdieping
* slaapkamer en badkamer beneden mogelijk

* verkoopprijs V.O.N basiswoning: € 425.000,00
* verkoopprijs V.O.N. slapen en baden beneden (optie 5 en 9) € 475.000,00

PEIZE
De vele open plekken en ruime parken en plantsoenen maken Peize tot een vriendelijk dorp. Peize ligt ongeveer tien kilometer ten zuiden van de stad Groningen en valt onder de gemeente Noordenveld.

OMGEVING
Peize is gelegen in het Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is. Het omliggende landschap bestaat uit een afwisselende natuur met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Kenmerkend voor de eveneens waterrijke omgeving is nabijheid van zowel de Peizer Onlanden, het Paterswoldsemeer als het Leekstermeer.
Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Drachten en Assen goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met bushaltes in de buurt. De gezelligheid van de stad Groningen ligt op slechts 10 kilometer afstand. Een kwartier rijden met de auto of met de bus.

VOORZIENINGEN
Peize heeft een eigen openluchtzwembad, een sauna, 2 basisscholen, verschillende sportverenigingen en diverse horecagelegenheden. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in het centrum van Peize terecht, waar een supermarkt en diverse andere winkels zijn gevestigd. En verder fietst u zo heerlijk de natuur in is het heerlijk wandelen of fietsen in het omliggende natuurgebied.

"Een leuk dorp met veel groen, alle basisvoorzieningen en toch binnen 15 autominuten in de stad",
een veel gehoorde kreet van de inwoners van Peize.

Deze woning bekijken op Funda? Klik hier

BELANGSTELLING?
Neem vrijblijvend contact op met:

* Dinkla Huizenga Makelaars
Hoofdstraat 16
9321 CE Peize
TEL: 050-5034343

Collegiale verkoop met:
* Nieuwbouwgroningen.nl
Lamsoor 10
9738 AL Groningen
TEL: 050-5472222


Geïnteresseerd in andere nieuwbouwwoningen?  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dinkla Huizenga Makelaars o.g.
Hoofdstraat 16
9321 CE PEIZE

Neem contact met ons op


Klik hier wanneer u vragen heeft over
toekomstige nieuwbouwprojecten.
 

Woning van de maand

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring